Luksusa ķermeņa kopšanas komplekts (Rožu aromāta)

22.90

Noliktavā 1 prece/-es

Komplektā ietilpst:
1. Aromātisks dušas gēls, 270 ml. Dušas želeja maigi attīra un apņem ādu ar svaigu aromātu. Lietošana: uzklājiet uz mitras ādas, iemasējiet un rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. Brīdinājums: Sargāt no bērniem. Izvairieties no saskares ar acīm. Ja nokļūst acīs, nekavējoties skalojiet ar lielu daudzumu ūdens.
2. Vannas putas, 270 ml. Vannas putas tas ir lielisks veids, kā atpūsties, piešķirot ādai nepieciešamo barošanu un unikālu aromātu! Puto ātri un efektīvi. Lietošana: pievienojiet vannai nelielu daudzumu vannas putu un izbaudiet patīkamu, relaksējošu procedūru.
3. Aromatizēts ķermeņa losjons, 110 ml. Ķermeņa losjons lieliski un ātri iesūcas, atjaunojot nepieciešamo mitruma līmeni un efektīvi baro. Lietošana: uzklāt uz tīras ķermeņa ādas ar masējošām kustībām.
4. Ķermeņa aerosols, 120 ml. Ātri iesūcas, rada svaiguma sajūtu. Lietošana: izsmidzināt uz sausas un tīras ķermeņa ādas.
5. Vannas sāls, 200 g. Vannas sāls tonizē ādu, ir patīkama aromāta. Lietošana: vannas sāli izšķīdina siltā (+ 37 ° С) ūdenī.
6. Ķermeņa skrubis, 110 ml. Attīra, mitrina, āda kļūst maiga, elastīga un mīksta. Lietošana: uzklājiet skrubi mitrai ādai ar maigām masāžas kustībām, iemasējiet un nomazgājiet.
7. Sūklis, 1 gab.
Svaigs rožu aromāts.
Tā var kļūt par lielisku dāvanu sev vai tuvam cilvēkam.

Jums varētu interesēt

Sejas un ķermeņa kopšanas komplekts vīriešiem (Melno piparu aromāta) Pārdots!
Aromatizēts ķermeņa kopšanas komplekts (Apelsīns – Ciedra koksne)